Galerij

Kies in de blauwe balk rechts voor Video’s, Foto’s of Tekeningen >>>

lois2_6jr_resize.jpgHier in de Galerij kan je kijken naar veel foto’s en een paar video’s. De foto’s zijn opgedeeld in groepen en terug te vinden onder de knop [foto’s] rechts in de blauwe balk. De video’s zijn vooralsnog een compilatie van drie interviews die gemaakt zijn door het Omega instituut, waar Carl Big Heart regelmatig workshops en zweethutceremonies geeft.

We willen de Galerij graag openstellen voor ingezonden werk van deelnemers. Als jij -of je kinderen- wil bijdragen door het sturen van tekeningen, verhalen, gedichten enz. dan stellen we dat zeer op prijs! We kunnen niet vooropgesteld garanderen dat het ingestuurde werk ook op de website komt te staan. Ook kan het zijn dat we het werk iets willen inkorten, hierover nemen we dan vanzelfsprekend eerst contact met je op.

Ten slotte willen we graag benadrukken dat we in de selectie foto’s die we hebben gekozen geprobeerd hebben zorgvuldig om te gaan met de gekozen beelden. Mocht je echter een foto zien waar je zelf op staat en dat om wat voor reden dan ook niet op prijs stelt, laat dat ons dan meteen weten zodat we de foto kunnen verwijderen.

Veel kijk- en luisterplezier!

Kies in de blauwe balk rechts voor Video’s, Foto’s of Tekeningen >>>